blank

Den 16 jun i lanseras Zekrom, en ny flygande, Pokémon i spelet.

Zekrom dyker upp i sopelet på kvällen den 16:e, svenskt tid vilket betyder att vi i Europa kommer att kunna fånga den dagen efter, den 17:e. Zekrom är en T5-Pokémon, svart, flygande Pokémon som kommer att dyka upp som ny raidboss.

Raid Hour

Tre speciella Raid Hour arrangeras också under månaden.

  • Onsdag 17:e juni
  • Onsdag 24:e juni
  • Onsdag 1 juli

Meddelandet

Zekrom makes its electrifying Pokémon GO debut

Starting Tuesday, June 16, 2020, at 1:00 p.m. PDT (GMT −7), Zekrom, the Deep Black Pokémon, will be waiting for you to challenge it in five-star raids. In addition, there will be Raid Hour events featuring Zekrom every Wednesday while it’s in five-star raids.

  • Wednesday, June 17, 2020, from 6:00 p.m. to 7:00 p.m. local time
  • Wednesday, June 24, 2020, from 6:00 p.m. to 7:00 p.m. local time
  • Wednesday, July 1, 2020, from 6:00 p.m. to 7:00 p.m. local time

Be sure to have your Remote Raid Passes stocked and Ground-, Ice-, Dragon-, and Fairy-type Pokémon ready for battle.

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här