blank

Nu kommer den sista delen av de event som kallats Throwback – alltså eventen som backade tillbaka och gick igenom alla de regioner som det finns Pokémons från i spelet.

Den sista delen har fått namnet Throwback Challenge Champion 2020 Special Research och det är en del där nya former av Pokémons kommer att dyka upp – Galarian. Det är våra vanliga Pokémons men med ett annorlunda utseende. Avslutar du alla eventen så belönas du med:

  • Fem Rare Candies
  • Chans att fånga Galarian Meowth, Galarian Stunfisk och Genesect
  • Professor Willow’s glasögon som en exklusiv sak för din avatar

Den här delen av eventet är inte tidsbegränsad utan du kan lösa uppgifterna i lugn och ro.

Har du nu missat någon del av de tidigare eventen så kan du köpa en biljett, i den interna butiken, och slutföra de uppgifter du missat och sedan spela den susta delen.

Meddelandet

Throwback Challenge 2020 Special Research

Congratulations to Trainers who completed all four Timed Research lines! You’ve earned access to the Throwback Challenge Champion 2020 Special Research. Join Professor Willow as you rediscover Pokémon originally found in the Unova region and meet Pokémon originally discovered in the Galar region as they make their Pokémon GO debut. Complete all four sets of tasks in this Special Research to earn five Rare Candies; reward encounters with Galarian Meowth, Galarian Stunfisk, and Genesect; and Professor Willow’s glasses as an exclusive avatar item! Unlike the previous sets of Timed Research, this Special Research isn’t time-limited and can be unlocked and completed at any time.

Don’t worry if you couldn’t complete all Timed Research lines—you’ll be able to purchase a ticket for the Throwback Challenge Celebration 2020 Special Research in the shop, which will grant you the same tasks and rewards as the Throwback Challenge Champion 2020 Special Research. If you already have access to the Throwback Challenge Champion 2020 Special Research and purchase a ticket for the Throwback Challenge Celebration 2020 Special Research in the shop, you’ll receive a version of the Throwback Challenge Celebration 2020 Special Research with the following changes: each time you would’ve earned a reward encounter with a Pokémon, you instead will earn 10 Candies for that specific Pokémon, and you’ll earn Stardust instead of Professor Willow’s glasses.

All Trainers can still enjoy an event taking place during the same time period. In this event, Galarian Stunfisk will be appearing in the wild, and you can hatch Galarian Meowth, Galarian Zigzagoon, Galarian Darumaka, and Galarian Stunfisk from 7 km Eggs. Plus, try evolving Galarian Meowth, Galarian Zigzagoon, and Galarian Darumaka!

For more information, check out this blog post.

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här