blank

Det officiella Pokémon-kontot på Twitter har börjat att publicera bilder, på skuggor, avtryck och annat för att trissa upp förväntan inför de nya Galarian-formerna som uppenbarligen kommer att dyka upp i spelet inom kort.

Bilden nedan ser ut att kunna vara Galarian-formen av Stunfisk.

Dataminers har avslöjat att de senaste dagarna så har Ninantic laddat upp mängder av grafik som alla har det gemensamt att det handlar om Galarian-formen av Pokémon som edan finns i spelet så helt nya Pokémons handlar det inte om – däremot Pokémons med nytt utseende. 

Pokemon GO: Snart kommer Galarian-former av Pokémons i spelet

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här