blank

Macken växer, hela tiden, vilket lett till en meny med ett snabbt ökande antal val. Nu har jag städat, lagt ihop saker, sorterat och snyggat till.

Macken har haft en så kallad “hamburgermeny” nästan hela tiden. En mobil menu även för desktop som över tid blivit allt längre. Därför har jag sorterat in en del material under rubriker vilket gör att det finns undermenyer i menyn. Allt för att kapa ned höjden och scrollandet.

Jag har också lagt in några ikoner för att göra menyn ännu lite tydligare.

Förhoppningsvis så kommer du också att tycka att det blev lite bättre ordning, lite mer överskådligt och lite lättare att hitta.

Säg vad du tycker i en kommentar här nedan – alla åsikter, tips och råd mottages tacksamt.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här