blank

Den nya versionen innehåller inga nya funktioner utan det handlar om buggfixar och korrigeringar som rapporterats in till Nintendo.

Du uppdaterar snabbast och enklast din enhet – inställningar och sedan vidare till system.

Nintendo constantly aims to improve the functionality of its systems and services in order to provide the easiest, most user-friendly experience possible. As a part of these efforts, we are making Nintendo Switch system updates available for download via the Internet.

Latest version

Ver. 10.0.3 (Distributed May 25, 2020)

Performing the system update

In most situations, the Nintendo Switch will automatically download the most recent system update while it is connected online. You can verify your current menu version and manually start the update from the System Settings menu if necessary.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här