Intrånget i Nintendos datorsystem där dokument. ritningar, demos och annat tillhörande gamla Nintendo Wii tonas nu ned och närmast avfärdas av Hector Martin, medlem av “Team Twiizers” som hackade Nintendo Wii.

Intrånget upptäcktes då stora mängder dokument, ritningar, demos och källkod publicerades på nätet.

Nintendo har hackats – källkod och demon till spel har lagts ut på nätet

Avfärdas

Intrånget och den eventuella skada som läckan ska ha orsakat avfärdas av Hector Martin, medlem av hackargruppen “Team Twiizers” som hackade Nintendo Wii på den tiden det begav sig.

Most of the docs at this point are confirming things we already knew, or providing interesting technical tidbits, which are fun, but of no practical consequence[.] They contain documentation, source code for some parts of the system software (just a small portion), architecture diagrams and engineering docs like that. I’m sure someone is going to learn something interesting from this, maybe even fix some emulator bugs, but it’s all going to be very, very minor at this stage in the game[.]

 

Gammal skåpmat, egentligen inget nytt och ingenting som inte var känt sedan tidigare är Martin Hectors uppfattning.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x