Hackargruppen REvil hackers,, även kända som Sodinokibi, hävdar att de har kommit över komprometterande information om Donald Trump och gruppen kräver en lösensumma på 42 miljoner dollar för att inte publicera informationen. Som bevis på att de har information om Trump så har nu e-post publicerats på nätet.

Den här historien börjar den 9 maj i år då advokatbyrån Grubman Shire Meiselas & Sacks i New York smittas av ransomware-programmet REvil. Runt 756 GB med data stjäls från byrån som har mycket kända artister, skådespelare, idrottsprofiler, politiker och andra kändisar som klienter. Madonna, Lady Gaga, Robrte De Niro för att nämna några. Vid första kontakterna kräver gruppen bakom REvil och intrånget 21 miljoner dollar för att lämna tillbaka informationen. När gruppen sedan hittar e-post och annan information som berör Donald Trump höjer de priset till 42 miljoner dollar.

Trump

Grubman Shire Meiselas & Sacks har vägrat att betala och de har svarat REvil att Donald Trump inte är en av deras klienter. Hackjargruppen har därför nu bjudit ut informationen till högsbjudande via auktioner ute på nätet.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x