blank

Apple är med och finansierar en ny film, regisserad av Martin Scorsese, med med Leonardo DiCaprio och Robert De Niro.

Filmen, Killers of the Flower Moon, utspelar sig i 1920-talets Oklahoma där en indianstam hittar olja i sitt reservat. En efter en mördas medlemmar av stammen oich filmen bygger på David Grann.

Killers of the Flower Moon will star Scorsese’s frequent collaborators, Leonardo DiCaprio and Robert De Niro, and each will reportedly be paid a huge fee. DiCaprio is known to get $20 million per movie, while Scorsese is paid around the same per movie, according to THR. De Niro, meanwhile, will be paid in the area of $15 million for Killers of the Flower Moon, according to the report.

Gamespot


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här