blank

Plex Media Server är ett utmärkt alternativ för att bygga din egen mediadator hemma, för hemmabion, exempelvis.

Den här nya versionerna innehåller inrapporterade buggfixar och det saknas information om nya funktioner.

Plex Media Server seamlessly connects your Plex clients with all of your local and online media. The combination of centralized library management, streaming of online content, and powerful transcoding functionality provides an unrivaled level of flexibility and ease of use.

Plex Media Server runs on your Mac, PC, or compatible NAS device and serves your media to all of your Plex clients including Plex-enabled mobile devices and 2011 LG Smart TVs.

What’s new in Plex Media Server

Version 1.19.1.2630:

Fixes:
  • (Debian/Ubuntu) Sysvinit service would fail to start in some cases.

Plex Media Server

Mediaserver

Även om det kan låta komplicerat så är det inte särskilt svårt att installera och få igång en egen media-server. Det du behöver är en dator, en Mac mini eller en lite äldre Mac som blivit över. Gärna med lite mer RAM. Sedan är det bara att ladda ned Plex Media Server, installera och lägga till de hårddiskar som du vill indexera. Plex Media Server sköter sedan resten. Du lägger över bilder, videor och musik på de hårddiskar som du ska använda för att lagra all information.

Sedan kan du ansluta mot din server med valfri app eller enhet. Det finns appar för dina iOS-enheter och för Apple TV.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här