Niantic har gjort vissa förändringar i spelet för att premiera att du kan spela ensam eller i mycket små grupper och det kommer fler förändringar avslöjar Niantics chef, John Hanke på Twitter.

I takt med att alltfler länder inför allt striktare regler så har Pokémon GO blivit praktiskt taget omöjligt att spela. I Spanien är det förbjudet att gå ut förutom att handla mat och läkemedel. Det finns länder där alla möten med fler än två personer inte tillåts och alla större grupper är förbjudna.

Niantic har nyligen lanserat dueller men fortfarande så bygger spelet på att du ska gå, besöka Gym och Pokéstops och det gör att spelet inte går att spela under rådande situation.

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här