Niantic har nu börjat att inför förändringar i spelet för att underlätta spelandet i en tid då vi bör minimera våra sociala kontakter och då spelet hela grundläggande idé – spela tillsammans med andra, gå, var aktiv och besök Gym och Pokétops inte fungerar som tänkt.

Nu finns en specialbox med 100 röda bollar i butiken som du kan köpa för en enda coin. Du kan bara köpa boxen en gång. Tidigare så finns en liknande box med Incense som också kostar bara en coins. Även det en box som du kan köpa en gång.

Battle League

Från och med nu till den 13 april så slopas kravet på att du måste gå en viss sträcka för att kunna delta i dueller. Fram till den 1 maj så sänks även gränsen, nivån för att kunna utmana andra spelare på dueller. Gränsen är satt till Good Friends eller Great Friends, tills vidare.

Trainers,

For a limited time, we will be making the following changes to the GO Battle League and Trainer Battles with friends.

  • From now until Monday, April 13, 2020—We are removing the walking and PokéCoin requirements to unlock sets of battles in the GO Battle League. If you’re currently in the middle of walking to earn a set, this change will take effect starting with your next set.
  • From now until Friday, May 1, 2020—For Trainer Battles with friends, we’ve lowered the Friendship level requirement so you can send battle invites to Trainers who are your Good Friends or Great Friends. Originally, you could only send battle invites to Ultra Friends and Best Friends.

Be sure to follow us on social media, opt in to receive push notifications, and subscribe to our emails to stay updated. Share your favorite GO Battle League moments with #GOBattle, too!

—The Pokémon GO team

Ingen Lugia

Raid-veckan med Lugia har ställts in liksom Raid Hour. Det är event och inslag i spelet som kräver, eller som är tänkta, att du ska spela med andra vilket går direkt mot rekommendationerna att minimera sociala kontakter.

Trainers,

The following events have been canceled, postponed, or changed.

  • Lugia Raid Week: This event has been canceled.
  • Raid Hour: This event has been canceled.

Be sure to follow us on social media, opt in to receive push notifications, and subscribe to our emails to stay updated.

—The Pokémon GO team

 Coballion förlängs

Coballions tid i spelet förlängs från den 17 mars till den 31 mars.

Trainers,

Please note the change in schedule below.

Date + Time

  • Cobalion will be available to challenge in Raid Battles from Tuesday, March 17, 2020, at 1:00 p.m. to Tuesday, March 31, 2020, at 1:00 p.m. PDT (GMT −7). You’ll also have a chance to encounter Cobalion as a GO Battle League reward encounter during this time!

Features

  • Cobalion will know the event-exclusive attack Sacred Sword
  • If you are lucky, you might encounter Shiny Cobalion

—The Pokémon GO team

Gåvor

Innehållet i gåvor har höjts vilket betyder att det lönar sig bättre att skicka och öppna gåvor. Du kan även öppna 30 gåvor och lagra 20 gåvor – från och med nu.

Dagliga belöningar

Du får nu 3 x bonus för dagens första fångade Pokémon.

Bonus Hour

Kvällens Bonus Hour som genomförs mellan 18.00 och 19.00 kommer att genomföras som planerat.

Ut och jaga nu och spela säkert!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här