Doom Eternal har precis släppts till de flesta större spelplattformarna men inte för Nintendo Switch. Det finns inget lanseringsdatum satt eller meddelat men Bethesda har tidigare sagt att det inte ska dröja för länge innan den senaste versionen av Doom finns även för Nintendo Switch.

Kvalitetskrav är anledningen. Panic Button som ska porta spelet till Nintendo Switch vill inte ge avkall på upplevelsen och kvaliteten – därför har de begärt mer tid för att göra spelet klart.

It’s coming out a bit later than the game is on current consoles and PC, and really that’s just because we want to finish the game on those platforms and then give Panic Button – our partner on it – the time they need to really pull those refinements into the Switch version. It’s not going to be a huge delay, but we haven’t announced the launch time frame yet, but they are fantastic partners. They are masters of that platform.

Nintendo Life

Så då är frågan om det handlar om veckor eller månader?

Din gissning är lika bra som min och jag tror på några veckor.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här