Det är dags att formalisera Macken och se till att den blogg som startade som en dagbok en gång i tiden nu blir ett digitalt nyhetsmagasin. Macken kommer därför, framöver, att registreras som en tidning, få en ansvarig utgivare och bli en tidning på ”riktigt”.

Anledningen är flera men främst att alltfler reklamköpare visar intresse för Macken vilket är glädjande därför att det gör att jag kan fortsätta att lägga tid på att skriva och publicera saker. Ett annat skäl är att Macken växt, och fortsätter att vilket gör att jag vill formalisera det hela och dels se till att besökarna och läsarna vet var de kommit, dels se till att Macken omfattas av grundlagsskydd.

Ladda Ned: Mackens Nyhetsbrev 2-2020Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här