REPORTAGET

Här kommer snart Mackens Podcast

av | mar 4, 2020 | B3nken-videopodd

Här kommer Mackens nya Podcast att landa inom kort. Mackens Podcast kommer också att dyka upp på en del av plattformar som finns ute på nätet för podcast.

Det blir två format – en videocast och en mer traditionell (ljud) podcast.

Vecka 1 – Videopodcast med tips och råd för iPhone, iPad och Mac

Vecka 3 – Podcast, ljuds med tips, trick och intervjuer

Vecka 5 – Podcast, ljuds med tips, trick och intervjuer

Vecka 7 – Videopodcast med tips och råd för iPhone, iPad och Mac

Ett rullande schema med en podcast/videocast var annan vecka.

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: