Strid på blodigt (nåja) allvar i rymden. Du ska hantera dina egna rymdskepp, undvika eller slåss mot andras och du ska helst vinna.

Spelet är gratis idag 31/3-2020

Holy Potatoes! We’re in Space?! är ett rymdäventyrsspel med administrativa element och omgångsbaserad strid. Hantera ditt alldeles egna rymdskepp och utforska ett regelskapat universum med dussintals planeter som du kan utforska efter tillgångat, och fiender som du kan möta i intergalaktiska rymdstrider. Möt en riklig mängd rymdraser såsom kosmiska morötter, galan zucchinis, vidriga lökar och till och med rymdvalar! Delta i episka strider mot bossar och rädda din farfar, Jiji, som har blivit fängslad av den onda federationen, Eclipse.

Holy Potatoes! We’re in Space?


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här