Du ska smida vapen och sälja dem till hjältar. Du ska dessutom hålla reda på dina egna vapensmeder.

Spelet är gratis idag 31/3-2020

Med hjälp av dina potatissmeder som smider vapen och säljer dem till äventyrliga hjältar. Du kommer att möta fler än 70 potatishjältar, smida mer än 200 vapen, utöka dina affärer till 20 galna områden, administrera 30 tokiga potatissmeder, upptäcka tio legendariska hjältar inom popkulturen… och till och med adoptera en potatishund!

Med inspiration från spel som Game Dev Story, Weapon Shop De Omasse och Recettear: An Item Shop’s Tale, är Holy Potatoes! A Weapon Shop?! utformat för att ge en ny, spännande spelupplevelse till fans av denna kommande spelgenre.

Musiken i spelet är komponerad av den legendariska Kimura Masahiko, som arbetade med originalmusiken till serierna Genso Suikoden och Castlevania.

Holy Potatoes! A Weapon Shop?!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här