Holy Potatoes! A Spy Story?! Är, som namnet mycket tydligt säger en spionhistoria. Du leder ett gäng spioner som ska sno andras hemligheter och du ska utveckla din potatisar, förlåt spioner, till att bli bättre på det de gör.

Spelet är gratis idag 31/3-2020.

Holy Potatoes! A Spy Story?! är en galen spionsimulator där du leder ett helt eget spionhögkvarter! Rekrytera nya spioner, träna och förbättra ditt potatisteam, upptäck och bygg galna prylar, fordon och faciliteter, och ta dig an topphemliga uppdrag!

Spela som tvillingarna Ren och Rexa när de ger sig iväg på en resa för att upptäcka sanningen bakom sina föräldrars försvinnande med hjälp av sina spionfärdigheter. Överlista säkerhetspersonal, bryt dig genom de kraftigaste dörrarna och hacka några av de mest komplicerade säkerhetssystemen! Du är den osynliga hjälten i skuggorna som använder sin intelligens, charm, smygande och styrka för att ta dig an fienden och fullfölja dina uppdrag.

Infiltrera fiendens högkvarter och sabotera deras ondskefulla planer, använd gensplitsning för att skapa nya spioner och rekrytera legendariska spioner, och möt popkulturella hemliga agenter så som Justin Powers, Harry Fart och Ezio de Frenzy i din jakt för att avslöja den större sanningen i Holy Potatoes! A Spy Story?!

Holy Potatoes! A Spy Story?!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här