Våra hundar när de stora vinnarna i denna viruskris. Då vi jobbar hemma så kan de träffa oss, hussar och mattar, mer än kanske på många år.

Många hundar är hemma stora delar av dagen med en ägare som landar under lunchen, fyller på med mat och sedan ut på en promenad innan de får vara ensam några timmar ytterligare. Andra hundar tillbringar dagens på hunddagis med sällskap av andra hundra förvisso men de träffar inte sina ägare så mycket som de får göra nu, i Corona-tider. Helt positivt är det dock inte – hundarnas svansar tål inte alltid all denna glädje:

Dailydot

Katter

Våra katter däremot är en helt annan historia. Som alla vet så har katter inga ägare. Det är du som bor hos dem och som vanligt så bryr de sig föga om att du är där.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här