Hej och välkommen till Mackens Nyhetsbrev!

Jag startar detta nyhetsbrev som en test och som ett försök för att se hur denna kommunikationsform kan användas. Det finns också en tanke med att ha en kommunikationsväg för, ska vi kalla det ett mer exklusivt innehåll.

I nyhetsbrevet kommer jag att publicera information om framtidsplaner, saker som är på gång och funderingar om vart Macken, bloggen ska ta vägen. Det är inga direkta hemligheter men om du tar dig tid att registrera dig för ett ett nyhetsbrev så tycker jag att jag får “betala” tillbaka med information som du inte kan få på annat sätt.

Ladda Ned: Mackens Nyhetsbrev 1-2020


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här