Nu är det dags för kärleksevent med start den 11 februari så kommer en massa kärleks ofyndigheter att dyka upp i spelet.

Eventet, Crazy Love rullar på i två dagar – från 11 februari till den 13 februari. Under eventet så kommer varulvs-saker att dyka, saker kopplade till den trehövdade hunden flykten från Azkaban och vampyr-saker.

Witches and wizards,

The Calamity has begun meddling with affections in the wizarding world and a host of Oddities have fallen under its amorous influence. Though these ravenous Oddities are eager to meet you, ensure you don’t fall for their charms, and make sure to counter with some of your own!

From February 11 at 11 a.m. PT to February 13 at 11 a.m. PT you can encounter the following:

  • Increased sightings of 3-Headed Dog, Azkaban Escapee, Vampire and Werewolf Oddities
  • Tonic for Trace Detection will increase the chance of encountering 3-Headed Dog, Azkaban Escapee, Vampire and Werewolf Oddities

Don’t forget to join the social conversation with #WizardsUnite, make sure to follow along on our official FacebookTwitter, and Instagram channels for the latest updates, and head over to the Harry Potter: Wizards Unite community to discuss the game with fellow players!

-The Harry Potter: Wizards Unite team


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här