Nu har Mackens nyhetsbrev skickats ut med två lite större nyheter – vilka nyheter det är tänker jag inte berätta om, än. Vill du också få information och nyheter före andra så slå på Mackens nyhetsbrev – det är gratis.

Tanken med Mackens Nyhetsbrev är att berätta om vilka planer som finns, vad som är på gång och även bjuda på en förhandstitt på en del saker som Macken jobbar med. I det senaste nyhetsbrevet bjuds prenumeranterna exempelvis på en möjlighet att få tjuvkika på en sak som Macken jobbat med ett tag.

Mackens Nyhetsbrev

En annan tanke med nyhetsbrevet, dess prenumeranter, är att ha en lite större grupp att fråga, en slags panel. Det är inte alltid lätt att veta precis i vilken riktning du ska ta saker, hur du ska göra saker och där är nyhetsbrevets panel en viktig resurs., Det är absolut inget krav. Du måste inte svara på frågor. Det är helt frivilligt.

Så – är du nyfiken, vill veta vad som är på g, före andra – slå på Mackens Nyhetsbrev.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här