Den påhittige men något moraliskt korrumperade advokaten Saul är tillbaka och precis som tidigare är han beredd att ta genvägar och utnyttja alla sina kontakter för sina klienter.

Jimmy McGill är nu Saul Goodman men han har fortfarande samma skrikiga kostymer, samma vrak till bil och han sprider sina visitkort bland kriminella i jakten på klienter – som han samtidigt säljer mobiltelefoner till, som inte går att spåra.

Charmig

Bob Odenkirk i huvudrollen är lika oemotståndligt charmig som tidigare. Han hittar hela tiden nya vägar för att snabbt förhandla fram uppgörelser med åklagare som går omvägar för att slippa honom. Saul Goodman ger aldrig upp och även om han har en tendens till att ta genvägar så slåss han hela tiden för sina klienter – om än på ett högst okonventionellt sätt.  Detta är den femte säsongen och det är fler säsonger än många historier egentligen mår bra av, eller klarar av. Better Call Saul däremot håller fortfarande.

Netflix – Better Call Saul


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här