REPORTAGET

Mackens PodCast 0-2020: Hemlig Avlyssning och mer skärmyta i din bärbara Mac

av | feb 29, 2020 | B3nken-videopodd

Detta är den första testen av en podcast – Mackens Podcast

Det är en test – för att kontrollera ljudnivåer, redigering och för att testa innehåll och upplägg.

För att bättre förstå innehållet – första delen så bör du se David Massis inslag på Youtube. Länk finns nedan.

 

Hemlig Avlyssning

Länkar

Dina synpunkter är viktiga

I sammanhanget så är dina syn punkter viktiga, mycket viktiga. Det är därför jag gör den här testen, ich kanske ytterligare någon mer test. Min tanke är att kägga ut några tester, samla in synpunkter och sedan spika ett format, längd och antalet podcast per månad.

Så därför – kommentera mer än gärna, kritisera, kommer med tips men gör det här på bloggen så att jag kan hålla samman alla synpunkter.

 

0 kommentarer


Mikael Winterkvist

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Jag skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Vid sidan av den här bloggen så jobbar jag med med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och fem barnbarn.

Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till macOS. På den vägen är det.

_____________________________________________________________________________________

Anmäl dig till Magasin Mackens nyhetsbrev

Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad.

Anmäl dig här

_____________________________________________________________________________________

De senaste inläggen: