iPhone, iPad och iOS kan då ett trådlöst “recovery” läge vilket betyder att det värsta händer så kan du återställa din iPhone eller iPad trådlöst.

I dag finns ett “recovery” läge i macOS och kopplar du upp dig trådlöst så är det ett trådlöst läge. I den senaste betaversionen av iOS finns kod och en funktions om onekligen pekar mot att en sådan funktion kommer även till iOS.

Apple is currently running tests with the iOS 13.4 beta, and we found out that the company is working on a new CarKey API based on system codes. Now, with the latest beta release available for developers, 9to5Mac has found evidence showing that Apple may be working on an Internet Recovery for iOS.

If an iPhone or iPad stops working, it’s often necessary to restore the device’s firmware using a Mac or PC. That used to work well in the past, but it became complicated as the devices are more independent of a computer now.

The situation is even worse with devices like the Apple Watch and HomePod, since they don’t have any kind of external connectors. In this case, if the device stops working, you must take it to an Apple Store or an authorized service provider.

9 to 5 Mac


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här