Det finns ett problem med Dark Mode – alla program, alla uppgifter och allt du ska göra och de program du ska använda passar inte i Dark Mode. I MacOS Mojave finns det tyvärr ingen möjlighet att blanda, ha vissa program i Dark Mode men inte andra. Det är det Gray gör.

Gray är ett fiffigt litet program, rätt tidigt i utvecklingen men gör sitt jobb – ger dig en möjlighet att välja ett program och sedan slå på Dark Mode eller Light Mode. Du kan därmed ha alla de program som du vill ha i Light Mode i ett ljust läge.

Gör så här

  • Ladda ned Gray från GitHub
  • Installera programmet
  • Slå på Dark Mode I inställningarna

Nu får du upp dina program och du kan välja ljust eller mörkt läge, precis som du önskar.

Programmet är som sagt i ett tidigt skeden under utveckling men det fungerar utmärkt.

Du kan få ge programmet tillåtelse att öppnas i din Mac via Security & Privacy i inställningarna.

Nytt

Current version: 0.15.0 [Download]

Ps. Ja, utvecklaren och jag är släkt.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här