WordPress-sajter med kommersiella teman från ThemeGrill bör omgående uppdatera en av de plugins som tillhör lösningen. En allvarlig bugg som kan leda till att obehöriga kan ta över en webbplats har hittats i ett av tilläggen.

Buggen finns i det tillägg som kallas ThemeGrill Importer.

WordPress site owners who use commercial themes provided by ThemeGrill are advised to update one of the plugins that come installed with these themes in order to patch a critical bug that can let attackers wipe their sites.

The vulnerability resides in ThemeGrill Demo Importer, a plugin that ships with themes sold by ThemeGrill, a web development company that sells commercial WordPress themes.

ZDNet

Över 200 000 webbplatsen använder ThemeGrill vilket gör dem sårbara i den händelse att denna bugg exploateras.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här