En film från en övervakningskamera visar en misshandel och när kroppen av den misshandlade kvinnan hittas grips och anklagas den skyldige, mannen i videon. Ett fall med övertygande bevisning speciellt när den misstänkte identifierat både sig själv och kvinnan i videon.

Det är starten och historien i The Capture. När soldaten Shaun Emery (Callum Turner) firar en friande dom så finns även hans advokat Hannah Roberts (Laura Haddock) med på puben. Hon försvinner från puben och en övervakningsfilm visar att Shaun Emery misshandlat henne. Han hävdar att filmen är manipulerats och att Hannah Roberts tog bussen hem. Polisen Rachel Carey (Holliday Grainger) tar sug ann fallet är hon lika övertygad som alla andra att Emery är skyldig.

Det här är en aktuell, välskriven och välspelad tv-serie om vårt moderna samhälle där det vi ser är det vi tror på men vad händer om det vi ser är maniuplerat, falskt och påhittat – oavsett hur övertygande det ser ut?

CMore – The Capture

%d bloggare gillar detta: