Ett av de stora namnen som Apple presenterade när AppleTV+ visades upp var Steven Spielberg och hans projekt att återuppliva den gamla klassiska tv-serien Amazing Stories. Den 6 mars kommer första avsnittet på AppleTV+.

Den första upplagan sändes mellan 1986 och 1987 och den var också skapad av Steven Spielberg. I den nya uppsättningen kommer en rad skådepelare att finnas med i de avslutade avsnitten. Dylan O’Brien (Maze Runner), Victoria Pedretti (Haunting of Hill House), Josh Holloway (Lost) Sasha Alexander (Shameless) och Robert Forster kommer att vara med i de fem avsnitten.

Regissörer

Varje avsnitt kommer också att ha olika regissörer – Chris Long (The Americans), Mark Mylod (Game of Thrones), Michael Dinner (Sneaky Pete), Susanna Fogel (Utopia) och Sylvain White (Stomp the Yard) är anlitade.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här