blank

Nästa månad, i februari, lanserar Nintendo Pokémon Home – en samlande molntjänst för alla Pokémon-spelen.

Pokémon Home var en del av Nintendo Direct och tanken med molntjänsten är att du ska kunna lagra alla dina Pokémons från en rad olika Pokémon.-spel. Tjänsten lanseras nästa månad och den kommer att kosta pengar. Hur mycket och övrigt innehåll i tjänsten berättade Nintendo däremot inte.

Nya Pokémons

Nintendo berättade också om nya Pokémons i Pokémon Sword and Shield där det kommer två expansioner, The Isle of Armor och The Crown Tund.

Vad gäller Pokémon GO så sa Nintendo – ingenting.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här