blank

Nästa Community Day är den 19 januari och i fokus (pukor och trumpeter) Piplup!

Eventet rullar som vanligt på i tre timmar och under de tre timmarna så räcker Lures, hela tiden, tre timmar, och äggen kläcks på 1/4 distans. Det kommer att finnas event-relaterade uppgifter och naturligtvis så klan du fånga en Shiny Piplup. Det exklusiva “move” som Piplup kommer att ha är förvisso inte avslöjat ännu men en gissning är Hydro Canon.

Söndag 19 januari 11.00 till 14.00 är tiden som du ska bocka för i din kalender.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här