blank

Webbläsaren Brave har utvecklat ett system för att lämna “dricks” när du besöker en webbplats som du gillar och som du vill stötta. Nu är Macken en del av de kanaler och det utbud som finns inom ramen för Brave – det i sin tur innebär att du kan lämna “dricks” till Macken om du vill.

Steg 1

Så här gör du:

Ladda ned webbläsaren Brave – du hittar en länk längst ned på förstasidan eller så klickar du här.

När du har installerat Brave så har du ett kraftfullt program som har allt det som Google Chrome har men du slipper att Google snokar på dig och samlar in din information.

Så –  börja med att skaffa Brave och kasta sedan ut Google Chrome.

Steg 2

Nästa steg är att skaffa en digital plånbok.

Klart!

När du passerar en webbplats som är verifierad producent inom ramen för Braves system så ser du en liten triangel, Braves triangel. Vill du lämna “dricks”  så klicka på ikonen, bestäm ett belopp och skicka en slant.

Stort tack på förhand!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här