blank

Rean i Nintendos eShop syns tydligt på topplistan för nedladdningar i december förra året.

Flera av de spel som såldes till nedsatt pris finns med på topplistan – efter att ha varit borta från alla listor under lång tillbaka. Monopol, exempelvis, ser ut att ha sålt bra under rean. The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition såldes både till nedsatt pris i kombination med att den nya tv-serien hade premiär på Netflix.

 1. Mario + Rabbids Kingdom Battle
 2. Minecraft
 3. Ori and the Blind Forest: Definitive Edition
 4. Pokemon Sword
 5. Monopoly
 6. Overcooked 2
 7. Rayman Legends Definitive Edition
 8. Mario Kart 8 Deluxe
 9. Stardew Valley
 10. The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition
 11. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
 12. Luigi’s Mansion 3
 13. Pokemon Shield
 14. Assassin’s Creed III Remastered
 15. Cuphead

Nintendo Life


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här