blank

Röki är ett fantastiskt vackert spel som bygger på en skandinavisk folktradition. Det har en mycket speciell känsla som kanske är typiskt skandinavisk med storslagen natur, ett mörker som vilar över hela spelet och så en sammanhållen saga som håller ihop hela historien.

Du spelar som Tove, en ung flicka och det är henne som du ska ut på ett äventyr, en resa i en stor, grafisk värld som inte bygger på en detaljerad grafik utan som bidrar till spelets speciella karaktär.

Lansering

Spelet utvecklas av Polygon TreeHouse ich det finns inget lanseringsdatum angivet ännu. Det besked som finns säger Vintern 2020 men inget närmare besked än så.

blank

blank

blank

Polygon TreeHouse


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här