Cloudflare lanserade en ny VPN-tjänst i april i år, Warp, som är avsedd för din mobil och den är gratis.

Cloudflare har sedan tidigare lanserat sina egen DNS:er, 1.1.1.1, och i våras kom alltså även en VPN-tjänst som inte bara fungerar väldigt smidigt – den är dessutom helt gratis.

Cloudflare

Det du behöver göra är att ladda ned Cloudflares app, installera den och installera det certifikat som krävs för VPN-funktionen. Sedan är det klart. Du kan ställa in att du manuellt aktiverar VPN-tjänsten vilket är att rekommendera eftersom det finns en del tjänster som inte godkänner VPN-uppkopplingar – en del spel, Pokémon Go bland andra.

Finally, we knew that if we really wanted Warp to be something that all our less-technical friends would use, then price couldn’t be a barrier to adoption. The basic version of Warp is included as an option with the 1.1.1.1 App for free.

We’re also working on a premium version of Warp — whoch we call Warp+ — that will be even faster by utilizing Cloudflare’s virtual private backbone and Argo technology. We will charge a low monthly fee for those people, like many of you reading this blog, who want even more speed. The cost of Warp+ will likely vary by region, priced in a way that ensures the fastest possible mobile experience is affordable to as many people as possible.

1.1.1.1

%d bloggare gillar detta: