blank

Cloudflare lanserade en ny VPN-tjänst i april i år, Warp, som är avsedd för din mobil och den är gratis.

Cloudflare har sedan tidigare lanserat sina egen DNS:er, 1.1.1.1, och i våras kom alltså även en VPN-tjänst som inte bara fungerar väldigt smidigt – den är dessutom helt gratis.

Cloudflare

Det du behöver göra är att ladda ned Cloudflares app, installera den och installera det certifikat som krävs för VPN-funktionen. Sedan är det klart. Du kan ställa in att du manuellt aktiverar VPN-tjänsten vilket är att rekommendera eftersom det finns en del tjänster som inte godkänner VPN-uppkopplingar – en del spel, Pokémon Go bland andra.

Finally, we knew that if we really wanted Warp to be something that all our less-technical friends would use, then price couldn’t be a barrier to adoption. The basic version of Warp is included as an option with the 1.1.1.1 App for free.

We’re also working on a premium version of Warp — whoch we call Warp+ — that will be even faster by utilizing Cloudflare’s virtual private backbone and Argo technology. We will charge a low monthly fee for those people, like many of you reading this blog, who want even more speed. The cost of Warp+ will likely vary by region, priced in a way that ensures the fastest possible mobile experience is affordable to as many people as possible.

1.1.1.1


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här