blank

Wizards Unite har nu fått knappen och funktionen som ligger högst upp på Pokémon GO-spelarnas önskelista. Det handlar naturligtvis om funktionen att starta en raid när alla spelare som ska vara med är på plats och klara.

Den nya funktionen och knappen finns i den nya versionen av appen som släpptes nyligen. Spelar du ensam så kan du starta en duell eller en uppgift och snabbt komma vidare. Spelar du med andra så används funktionen för att berätta för dina medspelare att du är klar och redo.

Registret

I registret, samlingen av dina bilder, så finns nu en ny sida med Hogwarths-figurer:

  • Fred och Angelina
  • Hermione och Viktor
  • Hagrid och Madame Maxime
  • Harry och Parvati

Julevent

Den 4 december är också starten för Brilliant Event: Christmas Calamity – den första delen och första veckan. Den andra delen av eventet startar den 18 december. I skrivande stund så vet vi inte så mycket mer. Det finns inga mer besked om innehållet, belöningar eller uppgifter. Bara att det 1 startar om 1 dag och så antalet timmar. Detsamma gäller del 2. Det enda vi vet just nu är startdatumen.

del 1 – startar 4/12
del 2 – startar 18/12


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här