blank

Under lång tid så har Niantic varit mer än sparsamma med att dela ut Unova Stone och på senare tid så har du öven fått rätt skralt med saker vid raider. Nu ändrar Niantic gränserna, delar ut fler belöningar och du kan även får Unova Stone vid T5-raider.

Rapporter på The Silph Road berättar att Unova Stone nu delas ut, ibland inte alltid, vid T5-raider.

The Silph Road

Belöningar

Tycker att det har varit skralt med belöningar vid raider på senare tid så har du alldeles rätt. Niantic har skruvat upp antalet efter några månader med rätt skralt med belöningar.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här