blank

Plex startar nu en annonsfinansierad videotjänst i mer än 200 länder. Tjänsten är gratis, kräver inget abonnemang men du får står ut med annonser, som sagt.

MGM, Lionsgate, Warner och Freemantle är några av de bolag som finns med på tjänsten från start.

Plex’s ad-supported video-on-demand offering requires no paid subscription or additional equipment to access thousands of titles across a variety of genres like Action, Sci-Fi, Comedy, Drama, Thriller, Anime, Kids & Family, and more, from the world’s biggest publishing studios, including Metro Goldwyn Mayer (MGM), Warner Bros. Domestic Television Distribution, Lionsgate, and Legendary.

Plex


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här