blank

Henry Lee Lucas greps av polisen misstänkt för två mord, Inför domaren i domstolen, när han skulle dömas så frågade Henry Lee Lucas hur de skulle göra med de andra hundra som han hade mördat.

blankDen siffran steg hela tiden och till slut så hade Henry Lee Lucas erkänt över 600 mord mellan 1960 och 1983. Det bildades en speciell utredningsgrupp som samlade in fall från hela USA, ouppklarade mord varav Lucas erkände de flesta. Henry Lee Lucas vallades på olika brottsplatser och han utmålades som USAs värsta seriemördare.

Information

Henry Lee Lucas hade detaljerad information om flera av de mord han erkände. Själv hävdade han att han fått in informationen från polisen och Texas Rangers. Henry Lee Lucas erkände ett mord på en kvinna som fortfarande var försvunnen. Kvinnan hittades senare i sin bil, drunknad. Hon hade kört av av vägen under epilepsianfall.  Efter flera turer där andra polismyndigheter hämtat honom för förhör och för att ställas inför åtalsjury så tog Henry Lee Lucas tillbaka sina erkännanden. Henry Lee Lucas dog av en hjärtattack i fängelse 2001. I efterhand så har DNA analyserats i tre av de mordfall som Henry Lee Lucas erkände.

Resultatet av de testerna tänker jag inte avslöja i den här texten – se serien om Henry Lee Lucas.

Netflix – The Confession Killer


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här