blank

blankJag har aldrig gillat  Netflix utbud av standup. Det är mestadels gapiga amerikaner som trycker in en svordom mellan vart och vart annat ord. Det är högljutt, poänglöst och mest irriterande.

Mike Birbiglia är undantaget. Han skriver intelligenta, varma och underfundiga texter. Den här Netflix-specialen handlar om den nya – den nyfödda. Han har blivit pappa med alla omställningar och förändringar som det innebär och han framför sina texter utan att gapa och skrika hela tiden.

Rytm

Mike Birbiglia har dessutom en speciell, egen rytm i sina framträdanden. En personlig stil som inte bygger på att skrika högst. Det är faktiskt riktigt, riktigt bra.

Netflix – Mike Birbiglia: The New One


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här