Du kanske har noterat att det bara finns fyra graderingar av dina besvärjelser, när du drar fingret efter symbolen på skärmen. Så här förbättra du dina besvärjelser.

Spelare som spelar mycket och som spelar länge har konstaterat att från det att du sätter fingret på skärmen och tills det du har avslutat den svepande rörelsen så avgörs var din besvärjelse av två saker:

  • hastighet
  • precision

Du startar på max, den bästa besvärjelsen, och sedan faller du nedåt tills du är klar, enkelt uttryckt. Ju bättre du och snabbare som du följer linjerna, desto bättre besvärjelse.

reddit

Tricket

Ett trick som du kan prova är att försöka att dra fingret längs linjerna i luften. Det gör att du lite snabbt kan öva några gånger innan du sätter dit fingret. Ha fokus på att dra snabbt och håll dig längs linjerna – det låter enkelt och självklart men det är en utmaning. Glöm inte biort att använda en trolldryck, en magisk dryck som förbättrar dina besvärjelser. Exstimulo finns i tre varianter, tre styrkor, och de förbätrar dina besvärjelser:

  • Exstimulo – förbättrar dina tre kommande besvärjelser
  • Potent Exstimulo – förbättra dina besvärjelser betydligt fem gånger
  • Strong Exstimulo – förbättra dina besvärjelser ännu mer fyra gånger

Rådet, om du vill bli en riktigt bra spelare, är det uppenbara – spela mycket och träna men prova också att dra fingret i luften, innan du kastar din besvärjelse. Träning ger resultat som bekant.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här