blank

Macken har varit mörk och lila fram till igår då våra varumärkeskonsulter gav order om att nu skulle uppdateringen genomföras. Den nya färgen är orange vilket vårt dedikerade designteam jobbat fram under flera månader.

Nej, så gick det inte till. Jag tröttnade helt enkelt på allt det lila och ville prova något nytt. Jag ville försöka hitta en ny färg som lyfte fram rubriker, knappar och andra grafiska inslag och gjorde dem lite tydligare. Jag ville också komma bort från det mörka och det svartvita och provade med olika färger tills jag bestämde mig för orange.

Rester kvar

Jag har därför bytt bilder, banners, bytt färger och även om tonen är mörk så tycker jag själv att den är lite ljusare. Det är möjligt att det kan finnas rester kvar av den gamla designen men vartefter jag upptäcker det så kommer de att ändras till orange vilket är Mackens nya färg.

Vill du tycka till om den nya färgsättningen så kan du göra det i Mackens fråga eller i en kommentar.

PS. Varför allt detta kaffe kanske du frågar dig? Svaret är enkelt – jag drivs av kaffe och Mackens drivs av kaffe. Utan kaffe stannar jag och utan kaffe stannar Macken.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här