Nu kommer den första i en trio av Legendariska Pokémons, Cobalion, med start måndag den 4 november ända fram till den 26 november.

Cobalion är medlem i en grupp, Swords of Justice, tillsammans med Terrakion, Virizion och Keldeo. Räkna med att de övriga snart dyker upp i spelet. Hela gruppen delar “Fightning” som en av förmågorna men sedan skiljer de sig åt:

Cobalion – Fighting/Steel
Keldeo – Fighting/Water
Terrakion – Fightning/Rock
Virizion – Fightning/Grass

Cobalion är en T5 Pokémon ska tilläggas och den landar i spelet efter klockan 22.00 vilket betyder att första tillfälle att fånga den nya figuren blir imorgon tisdag.

Beskedet

Trainers,

Cobalion, the Iron Will Pokémon, is coming to five-star raids! This Steel- and Fighting-type Legendary Pokémon is said to have a body and heart of steel, so it’s in your favor to challenge it with Fire-, Fighting-, and Ground-type Pokémon.

Date + Time

From Monday, November 4, 2019, at 1 p.m. to Tuesday, November 26, 2019, at 1 p.m. PST (GMT −8)

Features

  • Cobalion will make its debut in five-star raids.

Cobalion is part of a trio of Pokémon said to have challenged humans in order to protect other Pokémon. The three are rarely seen apart, so look forward to meeting the other two soon! In the meantime, GO build up your teams in preparation for battle.

—The Pokémon GO team

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här