Wayfarer är Niantics nya lösning för att samla in förslag på nya Pokéstops och gym. Det blir en samlingsplats för att ta emot förslag, lämna recensioner och utvärdera inlämnade förslag, Webbplatsen har betatestats i flera månader och nästa vecka är det dags för en smyglansering för spelare på nivå 40.

Innan du släpps in och kan recensera, skriva och tycka till om inlämnade förslag så måste du passera och klara ett frågetest. Missar du så får du göra om testet en gång, missar du igen så kan du inte göra om testet förrän 30 dagar senare. Missar du då också så kommer du inte att släppas in i Wayfarer.

Hårda krav men i botten finns en uttrycklig vilja hos Niantic att skapa ett system där nya Pokéstops verkligen utvärderas på rätt sätt innan de godkänns.

Wayfarer 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här