Efter kryptiska meddelanden, hån via det officiella Twitter-kontot så har nu ledarna för Team Rocket dykt upp i spelet. Här är det du behöver veta om hur du samlar mystiska prylar och hur du utmanar Sierra, Cliff, Arlo och slutligen ledaren Giovanni.

Duellerna är en form av pussel där du först måste utmana Team Rocket via de Pokéstops de tagit över. Har du tur och vinner så kan de lämna efter sig ett mystiskt objekt. Det är en del av pusslet. När du fått ihop tillräckligt många mystiska saker så har du en slags radar som du sedan kan använda för att hitta någon av ledarna för Team Rocket. Det krävs sex mystiska saker för att få ihop en radar.

Typer

Slutligen så kan du även leta reda på någon av ledarna, utmana dem och med tur och skicklighet besegra dem. När du ska utmana dem så kan det vara bra att veta att ledarna efterlämnar Pokémons av följande typer, alltså de Pokémons som du sedan kan fånga som Shadow Pokémons:

  • Arlo: Steel
  • Sierra: Dark
  • Cliff: Rock
  • Giovanni: Ground

När/om du besegrar ledarna sås lämnar de som redan sagts en Shadow Pokémons efter sig:

  • Cliff -Meowth, Snorlax, Tyranitar och Infernape
  • Sierra – Gardevoir, Sneasel
  • Arlo – Scyther, Magnezone och Dragonite

 

Du hittar ledarna genom att aktivera den radar du har samlat ihop. Då visas ledarna på kartan. Radarn slutar att fungerar om du hittar och besegrar en av Team Rockets ledare. Då får du ge dig ut och utmana Team Rocket igen, hitta nya mytiska saker och göra om alla delar i jakten på Giovanni.

Duellerna

Ledarna använder “shields” men i övrigt så är striderna och duellerna med ledarna mycket lika de vanliga duellerna med Team Rocket men den viktiga skillnaden att du även kan får en Unova eller en Sinooh Stone. Av rapporter att döma så rekommendera följande Pokémons i duellerna:

  • Cliff – Machamp, Blaziken och Hariyama
  • Arlo – Machamp, Hariyama och Metagross
  • Sierra – Moltres, Mamoswine

 

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här