blank

Pokémon GO-världen är nu fylld med Nidoran, Doduo, Combee och andra Pokémons där du har flera utvecklingsteg och olika kön. Tanken är att just dessa figurerar kan bilda familjer med barn och föräldrar. Det är nämligen familjevecka i spelet just nu.

Från den 27 november till den 2 december så kommer det att finnas ovanligt många “familje-Pokémons” i spelet. Förutom att du nu kan fånga många av vanligen rätt ovanliga Pokémons – Doduo och Combee för att nämna två – så får du belöningar under veckan:

  • Halva kostnaden i Stardust vid byten
  • Du kan göra två “Special Trades”  per dag
  • Vassare attacker om du spelar med andra

 

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x