blank

Då och då kommer recensioner och boktips att dyka upp här på Macken. Några har redan publicerats och fler kommer. TV-tipsen slår också samman till en enda kategori – TV.

Böcker, företrädesvis ljudböcker kommer att dyka upp vartefter jag hinner lyssna och skriva. Det kommer inte bara att handla om nya böcker utan om det som finns att läsa. Kort sagt – det jag har hittat och det jag har lyssnat på.

Netflix

Tidigare så har Netflix haft en egen liten avdelning – nu slå alla TV samman till tv-tips. Varje text avslutas med var du hittar tv-programmet, filmen eller tv-serien.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här