Nintendo har haft problem med en läcka som avslöjat information om Swords and Shield ett av Nintendos nyare och populärare spel.

Swords and Shied är ett spel som bygger på populära Pokémon och läckan har avslöjat vilka figurer som kommer att finans med, funktioner och även Nintendos framtida planer med spelet. Nintendo lyckaes identifiera läckan genom att jämföra profilbilder som använts på Discord med bilder Facebook och Youtube.

Det framgår inte av uppgifterna hur läckan kommit över en version av spelet innan det lanserats och inte heller huruvida Nintendo kommer att agera juridiskt på något sätt,


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här