blank

blankDet finns tv-serier som går i stå, som du tröttnar på och som rullar på alldeles för länge. Sedan finns det tv-serier som växer vartefter karaktärerna utvecklas och som egentligen inte blir riktigt bra förrän 2-3 säsongen.  YouMeHer är en sådan tv-serie.

Serien är inne på sin tredje säsong och för nu har den fått ett djup där det inte bara handlar om småkittlande, pikanta detaljer ifrån trions äventyr i sovrummet. Det handlar inte bara om en oförstående omgivning utan om tresamhet på ett annat plan där en av de tre av olika orsaker känner sug utanför, någon vill satsa på en karriär och sedan huvudtemat – att de tre faktiskt älskar varandra, alla tre.

YouMeHer tar upp alla dessa ämnen och det är inte unikt. Det finns massor av filmer, tv-program och tv-serier som också gjort det men här görs det med värme och massor av humor. Greg Poehler, Rachel Blanchard och Priscilla Faia är mer än utmärkta i sina roller.

Netflix – YouMeHer

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här