blank

Inledningsvis så sades det att Disney+ skulle komma till stora delar av Europa runt årskiftet. Nu ser det ut som att vi inte kan räkna med någon lansering förrän tidigast andra kvartalet 2020.

Idag finns Disney+ i USA, Kanada, Nederländerna, Australien och Nya Zeeland. Nästa lansering är den 31 mars då tjänsten rullas ut i Frankrike, Italien, Spanien och Storbritannien.  De besked som Disney nu lämnat säger att den nya streamingtjänsten kommer till västra Europa under första halvan av 2020.

  • Östra Europa första halvan av 2021
  • Latinamerika första halvan av 2021
  • Asien under 2020 och 2021

Det betyder sannolikt att Sverige kommer med i lanseringarna efter den 31 mars, före sommaren.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här