Jakten på Big Foot är precis just det – en app för att jaga Big Foot.

Gratis idag 15/11 – köp i app

Spel översatt till Svenska.

Ge dig iväg på ditt livs äventyr och utforska de stora skogarna i Pacific Northwest, de nordöstra delarna av Nordamerika, i jakten på den kända men gäckande Bigfoot. Många böcker har skrivits, många suddiga bilder har tagits, men har någon verkligen hittat Bigfoot? Upptäck fantastiska landskap, hitta ledtrådar och lös pussel längs vägen i detta peka-och-klicka äventyrsspel.

Din farbror Henry har satt upp ett läger djupt inne skogen i Pacific Northwest i jakten på den mystiska Bigfoot. Han ber dig om hjälp då han tror att han är nära att upptäcka platsen där Bigfoot har sin lya. Kommer du att finna Bigfoot?

Din farbror Henry har varit känd för att hitta förlorade skatter så länge du kan minnas. Hans legendariska berättelser om sina äventyr har kittlat din fantasi under hela din uppväxt. Nu ber han dig, med din arkeologiska kunskap, om hjälp då och då med att spåra några av dessa svårhittade skatter.

Detta fängslande äventyrsspel har:

– Skräddarsydd vacker HD-grafik!

– Skräddarsydd musik och ljudeffekter!

– Ett inbyggt ledtrådssystem när du fastnar

– En dynamisk karta för att visa platserna du har besökt och din nuvarande position

– En kamera som tar bilder på ledtrådar och symboler när du upptäcker dem

– Dussintals pussel, ledtrådar och föremål

– Autosparfunktion som lagrar dina framsteg

– Spelet är tillgängligt för telefoner och surfplattor!

Besök vår webbplats för att registrera dig för vårt nyhetsbrev och få information om kommande spel!

www.syntaxity.com

Jakten på Big Foot

%d bloggare gillar detta: